Tango in Wijk

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.Privelessen

Voor iedereen die alleen of als paar gerichte, persoonlijke aandacht wil zijn er privélessen in Utrecht te boeken. Een privéles wordt geheel naar de wensen van de danser of het danspaar ingericht.


Een privéles kan een fijne persoonlijke eerste verkenning voor beginners zijn als ook extra verdieping geven aan gevorderde dansers, door het intensieve karakter van zo’n sessie.

 

Het nemen van privélessen is ook een uitkomst voor dansers die geen tijd hebben voor wekelijkse lessen. Privélessen kunnen op gewenste tijden gegeven worden.

 

Privélessen één op één duren 5 kwartier en aan één paar anderhalf uur. Dit is inclusief aankomen, schoenen wisselen etc. De kosten voor beide soort lessen is € 65. Graag contant op de les betalen.

 

Origineel idee? Geef eens een privéles kado!

 

 

Huwelijksdans

 

Een dag om nooit meer te vergeten wordt jullie bruiloft met een openingsdans die echt raakt...

Wat is er dan mooier dan de Argentijnse Tango als openingsdans? De Argentijnse Tango is een dans van passie en verbinding, temperament en vurigheid! 

Geef vorm aan je liefde voor elkaar en markeer deze bijzondere dag: Dans jullie unieke en stijlvolle liefdesdans!

 

Het bruidspaar wordt in een aantal privélessen getraind om een verrassende Tango te kunnen dansen op hun trouwfeest. We overleggen over de vorm, choreografie en de muziek, en bepalen vooraf hoeveel lessen eraan te besteden. En omdat je ook de Argentijnse Tango in basis leert dansen, dans je dan echt op je gevoel en de muziek en dat straal je dan ook uit naar het publiek.

Met elkaar maken we de dans die jullie helemaal past en jullie gasten zal raken...

Hier is overigens geen (Tango)danservaring voor nodig.

 

Ook kunnen wij een dynamische workshop voor een vrijgezellenfeest verzorgen, of gasten op de bruiloft in een korte speelse les de basis van de Tango bijbrengen.

Zie voor meer informatie ook: Voor feest en training