Tango in Wijk

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.Voor feest en training

 

Tango als opwarmer voor een feest

Je wilt jouw gasten verassen, jouw feest een levendig, stijvol karakter geven? Dan is een workshop Argentijnse Tango erg geschikt! Het spel van leiden en volgen is eigenlijk voor een ieder weggelegd. En met eenvoudige, laagdrempelige oefeningen kan al snel het ’Tangogevoel’ ervaren worden.

Tango is communiceren, en vooral heel veel plezier beleven!

 

Uiteraard behoord een tangodemonstratie tot de mogelijkheden. En als er speciale wensen zijn, denkt Carla graag mee!

 

  

Tango als metafoor voor de werkvloer

Tango is creëren, samenwerken, inspireren, leiden, volgen, luisteren, aansturen, initiëren, interpreteren, improviseren, reageren, communiceren, aandacht hebben voor elkaar en samen iets moois bouwen! Kortom, vrijwel alle ingrediënten die je tegenkomt op de werkvloer en die onontbeerlijk zijn voor een goed geolied bedrijf. In onze workshops werken we vanuit die typische Tangoaspecten met gerichte non-verbale oefeningen aan het zichtbaar maken van de mechanismes die in elke organisatie een belangrijke rol spelen.

Dit maakt een ’Tango’-workshop tot een unieke en leerzame ervaring in o.a. teambuilding, managementvaardigheden, communicatie- en presentatievaardigheden. Het kan hierdoor een verrassend, spannend en speels onderdeel zijn van een bedrijfstraining of bedrijfsuitje.

 

Er zijn verschillende invullingen mogelijk. Van een kennismakingsworkshop of workshops die volledig gelieerd zijn aan de thematiek op de werkvloer en onderdeel uitmaken van een bedrijfstraining.

Ook de lengte van de workshop kan in overleg bepaald worden.

Neem voor meer informatie contact op met Carla: 06 4555 6872 

 

 

Carla werkt voor instellingen en bedrijven als:

 

Gertrudisschool Cerein FNV Significant NPMcapital Samaya Gem Utrecht
EO GGZ Midden Brabant House of Performance YvonneTraintMindfulness Universiteit Utrecht Huis voor de Buurt MccKlik
UVSV CLI Turner Contact Nederland Schoonderwoerd Zorgspectum Visiescope De Baak